Monday, December 22, 2008

Joulun alla

Oli tässä pari päivää lomaa. En halunnut tässä netissäkään roikkua 2 päivää. Aattona sitten on vähän kokkaamista. Vaikka keittiömme on pieni, ei sinne mahdu kuin pari tyttöä samalla kertaa kokkaamaan.

Meinaan olla vakituiselta nettitaululta noin viikon poissa.

Oli aamulla semmoinen olo, etten oikeen kuulu tänne tänään, ei ne oikeen odota olevani kotona ennen klo 17 arkena. Mutta ulkoa oli 20 pakkasta aamulla, ei ole mitään kohdetta, enkä lopulta edes kävellyt ulkona kun lämpeni lähemmäs nollaa. Mutta tuuli.

Vein pojan töihin, sillä ei ole autoa käytössä. Joku Suomessa ei ymmärtänyt miten kolme ihmistä kolmella autolla säästää bensaa. Haen pojan kello 16.

Oli ruokakaupan lista taskussa. Menin Toyatalle ja paukuttelin vähän ovia. Selvisi että Corollassa on vähiten tilaa edessä, jopa Yaris on hitusen parempi. Corolla pois listalta. Paras oli Matrix, Corollan luukkuperäveli.

Mutta en sitten meinannutkaan koeajaa vielä, ja kännykkäkin soi. Ei ollut ilmoitettu että ne ruokatavarat heti tarttis, sinne sitten.

On yksi meno johon perhe vie chiliä, nyyttikestit. En oikein tykkää mistään menoista jouluna ja uutena vuotena enää. Siellä on niin paljon kansaa liikkeellä. Joulu jossain maalla olis ihanin.

No comments: